''Een nieuw stadion met weer écht gras, vieze broekjes en het gras opvreten''

( 0 reacties)
''Een nieuw stadion met weer écht gras, vieze broekjes en het gras opvreten''

Kees Elzinga is bestuurslid van supportersvereniging Kern van Cambuur. Hij weet als bestuurslid als geen ander op welke manier de SC Cambuur-supporter de wedstrijden beleven in de Keuken Kampioen Divisie.

"Natuurlijk staat winnen voorop, maar de supporters willen ook zien dat de spelers er alles aan doen. In de identificatie met die speelstijl zit tevens het amusement", begint Elzinga in gesprek met het Friesche Dagblad.

Elzinga merkt dat de supporters vaak bijzonder kritisch zijn, maar daarentegen zijn ze heel erg loyaal. Ondanks de resultaten en de amusement van Cambuur blijven de supporters komen. Elzinga is van mening dat het beleid meer voorgedragen moeten worden aan de supporters. "Cambuur heeft de laatste jaren veel te veel trainers met ieder hun eigen spelopvatting versleten. Dat is veelzeggend. Van herkenbaarheid is dan geen sprake meer."

"Straks eindelijk een nieuw stadion met weer écht gras, vieze broekjes, losgeschoten plaggen in het veld en het gras opvreten. Dat is het amusement dat wij willen zien. Met hopelijk ook ieder seizoen een 'noodzakelijke' prijs", besluit de 62-jarige Elzinga.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!