SC Cambuur gaat voor winst: ''Iedereen verwacht gewoon dat we winnen''

( 0 reacties)
SC Cambuur gaat voor winst: ''Iedereen verwacht gewoon dat we winnen''

Issa Kallon staat komende vrijdag voor de derde keer op rij in de basis bij SC Cambuur. De aanvaller staat ook morgen in de wedstrijd tegen FC Eindhoven in de basis bij de ploeg van René Hake. Hij is blij met het vertrouwen dat hij krijgt.

"Het gaat persoonlijk heel goed. De afgelopen twee wedstrijden heb ik al mogen starten, dus dat is mooi. Ik hoop dat het steeds beter gaat en hoe meer ik ga spelen hoe beter het wordt, denk ik", begint Kallon in gesprek met Omrop Fryslân. De aanvaller is blij dat hij wederom in de basis mag starten. "Het is even anders geweest, maar ik ben blij dat ik het om heb kunnen zetten. Het is belangrijk voor mij om van belang te zijn voor het team."

Kallon geeft toe dat het een zware periode voor hem was toen hij vooral bij de beloften moest spelen. "Iedere speler wilt spelen, voor mij was het kloten. Het is kut als je niet mag spelen. Invallen is altijd lastig, je moet dan direct mee met het tempo. Het is voor mij heel mooi", vervolgt hij, die toegeeft dat hij nog niet 100% is. "Tegen Den Bosch ging het wel lekker, maar ik moet nog wat rustiger voor de goal zijn. Ik kom vaak in die positie, dus dat is een verbeterpunt. Dan gaat het heel mooi worden."

Komende vrijdag staat Alvin Daniëls tegenover SC Cambuur. Kallon kent hem nog uit zijn tijd bij Cambuur. Hij vindt het een leuke ontmoeting. "Ik heb geen contact met hem gehad, maar het is altijd leuk om tegen oude teamgenoten te spelen. Ik heb een jaar met hem gespeeld. Ik kijk er naar uit", vervolgt Kallon. "Iedereen verwacht gewoon dat we winnen. Alle neuzen staan dezelfde kant op, dus dat moet goed komen. Dat is het belangrijkste, we moeten drie punten in Leeuwarden houden."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!