Steenvoorden beseft: ''Dan speel je hun in de kaart''

( 0 reacties)
Steenvoorden beseft: ''Dan speel je hun in de kaart''

Cambuur speelde gisteren niet goed en het verloor dan ook met 1-3 van FC Eindhoven. Volgens Matthew Steenvoorden speelde Cambuur de tegenstander in de kaart.

"Wat we vandaag hebben laten zien was niet goed'', begint Steenvoorden bij Omrop Fryslan. ''We wilden voor de overwinning gaan, maar we krijgen met 1-3 klop. Als we zó slordig zijn op onze eigen helft en we verspelen de bal, dan is dat dodelijk. We spelen hoog van de goal, omdat we willen voetballen. Dat is eigenlijk onze sterkte, maar niet als we zo slordig zijn want dan kunnen we niet voetballen en speel je hun in de kaart."

''Na rust hadden we wel een goede periode met hoog tempo'', vervolgt Steenvoorden. ''Als we dan die 2-2 maken, dan kunnen we nog winnen. Dat is een probleem bij ons, dat we de kansen niet afmaken'', vervolgt Steenvoorden die met van Cambuur volgende week maandag pas weer speelt. ''Het is een lange week. Aan de ene kant is dat niet goed, maar we hebben zo wel genoeg tijd om alle koppen weer dezelfde kant op te krijgen'', besluit de verdediger van Cambuur.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!