''Cambuur is een typisch Eerste Divisie-ploegje zonder Eredivisiewaardige spelers''

( 1 reacties)
''Cambuur is een typisch Eerste Divisie-ploegje zonder Eredivisiewaardige spelers''

SC Cambuur staat na negentien speelronden op de negende plek in de Keuken Kampioen Divisie. Volgens Chris Tempelman zijn de Leeuwarders een outsider voor promotie, maar de journalist zit Cambuur niet promoveren.

"Ook Cambuur wil op termijn weer promoveren en daarom kwam de soap rond het nieuwe stadion harder aan dan de tegenvallende resultaten", schrijft Tempelman in Voetbal International. "Het elftal is een typisch Eerste Divisie-ploegje zonder Eredivisiewaardige spelers."

Tempelman maakt zich dan ook zorgen over de sportieve toekomst van SC Cambuur. "Het nieuwe stadion is inmiddels dichterbij dan het hoogste niveau. Cambuur is veel te wisselvallig om een rol van betekenis te spelen", aldus de journalist, die denkt dat de top vier om de titel strijd.

Hij doelt daarbij op FC Den Bosch, Go Ahead Eagles, Sparta Rotterdam en FC Twente. "De clubs daarachter mogen hopen dat de play-offs uitkomst bieden", meent Tempelman. "TOP verrast, Roda kan niet beter, Almere City is ingestort, Cambuur is te wisselvallig en NEC dramatisch."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 2 Jan 2019 om 19:42
    Niks van gelogen ..de waarheid helaas .