Jansen enthousiast: ''Het is zeker niet uitgesloten dat ik langer blijf''

( 0 reacties)
Jansen enthousiast: ''Het is zeker niet uitgesloten dat ik langer blijf''

SC Cambuur heeft zich dit weekend te versterken met Kevin Jansen, die zondag direct meespeelde in de oefenwedstrijd tegen KV Mechelen. De kersverse aanwinst is overgekomen van NEC en bij de club uit Nijmegen zat hij op een dood spoor. 

"Ik vond dat ik veel te weinig speelde en heb dat gezegd. Ik accepteerde mijn rol niet langer. Dat vond de trainer niet leuk", vertelt de 26-jarige middenvelder, die door trainer Jack de Gier werd teruggezet naar de beloften. Dat vond ik apart en nogal rigoureus. En ik niet alleen. Ik ben trouwens altijd gewoon blijven trainen bij Jong NEC, ben nooit te laat geweest", blikt Jansen terug. 

"Het zit niet in me om in zo'n situatie niks te doen", vervolgt de voormalig Feyenoorder, die enthousiast raakte na gesprekken met Rene Hake en Foeke Booy. "Ik had tot eind januari kunnen wachten, maar ik had een goed gevoel bij Cambuur. Ik wil gewoon lekker voetballen", aldus Jansen, die een contract heeft getekend voor ene half jaar. "Het is zeker niet uitgesloten dat ik langer blijf." 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 9 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›