Steenvoorden niet in actie: ''Het is Matthew wat in zijn rug geschoten''

( 0 reacties)
Steenvoorden niet in actie: ''Het is Matthew wat in zijn rug geschoten''

SC Cambuur verloor zondag in een vriendschappelijke wedstrijd met 2-0 van KV Mechelen en trainer Rene Hake kampte na afloop met gemengde gevoelens. De oefenmeester, die de kersverse aanwinst Kevin Jansen liet debuteren, baalde van het resultaat. 

"Ik ga niet zeggen dat het heel goed was, maar vanuit de achterste linie wel heel behoorlijk", blikt hij terug in gesprek met het Friesch Dagblad. "We kregen twee 100 procent kansen, maar maakten die niet. Een communicatiefout achterin werd door Mechelen wel meteen afgestraft (door Gustav Engvall, red.). Hetzelfde euvel als voor de winterstop", constateert Hake. 

Matthew Steenvoorden kwam niet in actie. "Het is Matthew wat in zijn rug geschoten, dus we wilden geen risico nemen", vervolgt de coach, die blij is dat SC Cambuur op trainingskamp is geweest. "Als je een kans hebt om dankzij een aantal goedwillende sponsoren even een paar dagen met elkaar weg te kunnen, zie ik dat als een pluspunt. Je komt op een andere manier in contact met elkaar en een paar dagen op pad zijn met elkaar is in mijn ogen een meerwaarde", besluit Hake. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 9 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›