Jansen kiest bewust voor Cambuur: ''Ik moet het plezier terug gaan vinden''

( 0 reacties)
Jansen kiest bewust voor Cambuur: ''Ik moet het plezier terug gaan vinden''

SC Cambuur heeft zich zondag versterkt met Kevin Jansen. De 26-jarige middenvelder komt over van N.E.C. en is voor een halfjaar aan de club uit Leeuwarden gebonden. Jansen verheugt zich op zijn eerste thuisduel in de clubkleuren van zijn nieuw club.

"De supporters staan hier altijd achter je. Dat is me wel opgevallen", vertelt Jansen tegenover SC Cambuur TV. "Er is altijd strijd en passie. Het is altijd moeilijk om te winnen in Leeuwarden. Dat moet de tweede seizoenshelft ook gebeuren."

Lang hoefde Jansen niet na te denken over zijn keuze voor SC Cambuur. "Ik was er wel snel uit eigenlijk. Ik ben afgelopen zomer naar Nijmegen verkast. Dat liep niet zoals ik wilde. Toen Cambuur zich meldde, had ik de keuze snel gemaakt." Jansen ligt in Leeuwarden een halfjaar vast. "Ik moet in dat halfjaar gaan voetballen en het plezier terug gaan vinden. Daar wilde Cambuur mij bij helpen. Het betekent echter niet dat ik hier maar een halfjaar ben."

In de selectie van Cambuur heeft Jansen al snel zijn plek gevonden. "Ik kende een aantal jongens al. Ik weet hoe ze voetballen en wat ze kunnen. Het is gewoon een prima groep. Als ik ze zie voetballen, dan voorzie ik een mooie tweede seizoenshelft."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 9 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›