MATCHDAY | Hake wijzigt opstelling op één plek voor duel met Go Ahead Eagles

Cambuur neemt het vanavond in eigen huis op tegen de Go Ahead Eagles. Nadat de wedstrijd vrijdag werd afgelast is er nu een herkansing voor de beide teams.

Cambuur begint met één andere naam ten opzichte van het duel met Helmond Sport. Robin Maulun heeft zijn basisplaats weer terug, wat ten koste gaat van Kevin van Kippersluis. Verder kiest trainer René Hake voor de bekende namen en wijzigt hij niets in de opstelling.

Mocht Cambuur vandaag winnen van Go Ahead Eagles, dan kan het op een zevende plek komen te staan (afhankelijk van de resultaten van Jong PSV en Jong Ajax). In Deventer werd het eerder dit seizoen 2-0 in het voordeel van Go Ahead, waardoor Cambuur uit is op revanche. De wedstrijd in Leeuwarden begint vanavond om 20:00 uur.

Opstelling Cambuur: Mous, Van Wermeskerken, Steenvoorden, Schilder, Sambissa, Jansen, Van den Beemt, Maulun, Kallon, Robertha, Conraad

???? OPSTELLING SC #CAMBUUR

Maulun keert terug in de basis en Van Kippersluis neemt plaats op de bank. Verder geen wijzigingen ten opzichte van het duel met Helmond Sport.

GASGEVUH CAMBUUR! ????????#CAMGAE pic.twitter.com/LPdyJuzbS7

— SC Cambuur (@SCCambuurLwd) January 28, 2019
Lees meer:
0 reacties