Hendriks: ''Ik had meteen een goed gevoel bij Cambuur''

( 0 reacties)
Hendriks: ''Ik had meteen een goed gevoel bij Cambuur''

SC Cambuur versterkte zich op de transferdeadline met Sam Hendriks. De voormalig spits van onder meer Go Ahead Eagles en Jong Ajax is blij met de kans die de Friezen hem bieden. Het is snel gegaan voor Hendriks.

"Donderdagochtend trainde ik nog bij Leuven, hopende dat de verhuur aan Cambuur rond zou komen. Later op de dag kreeg ik een bericht dat het de goede kant op ging, toen heb ik mijn spullen alvast gepakt. En 's avonds ben ik naar Leeuwarden gereden vanuit België", begint Hendriks in gesprek met de Leeuwarder Courant.

De spits speelde in de jeugd van Ajax, waarna hij vertrok naar Go Ahead Eagles, een vergelijkbare club vindt Hendriks. "Ik had meteen al een goed gevoel bij Cambuur. Ik voelde me in Nederland bijvoorbeeld bij Go Ahead Eagles erg thuis en dat is qua grootte en achterban een vergelijkbare club. Dus ik denk dat ik me in Leeuwarden ook thuis ga voelen. En bovendien wil ik nu vooral weer spelen en doelpunten maken."

Hendriks speelde vier seizoen voor Jong Ajax waarin hij 23 keer het doel wist te vinden in 77 duels. Daarna werd hij opgepikt door Go Ahead Eagles. Daar scoorde hij in 54 wedstrijden 28 doelpunten.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!