Booy spreekt van goede transferwindow: ''Met deze selectie nacompetitie halen''

Foeke Booy is als technisch manager bij Cambuur verantwoordelijk voor de transfers. Deze transferwindow zag hij een aantal spelers vertrekken, maar werden er ook drie nieuwe namen toegevoegd aan de selectie van Cambuur.

''Ik denk dat wij terug kunnen kijken op een geslaagde transferperiode'', begint Booy bij Cambuur TV. ''We hebben een aantal uitgaande transfers kunnen realiseren en daarbij moet je naar de toekomst kijken. Alleen met Justin Mathieu is het helaas niet gelukt. Hij had een optie liggen in Hongarije, maar daar heeft hij niet voor gekozen. Sparta is ook in beeld geweest, maar daar was geen budget meer. Voor hem houdt het nu even op, alhoewel er nog wel windows open zijn in het buitenland.''

''Als jongens vertrekken zijn we natuurlijk ook bezig geweest om jongens naar ons toe te halen'', vervolgt Booy. ''Ik denk dat we met de komst van Kevin Jansen, Mathias Jones en Sam Hendriks er drie welkome versterkingen bij hebben. In dat opzicht denk ik dat we goede zaken hebben gedaan voor het team en voor de club. Het doel is duidelijk en dat is dat we nacompetitie willen halen. Met deze selectie moet dat mogelijk zijn'', besluit Booy.

Lees meer:
0 reacties