Steenvoorden teleurgesteld: ''Misschien heeft hij de NFL gekeken''

Matthew Steenvoorden zorgde gisteren voor de 1-0 voorsprong in de wedstrijd tegen N.E.C. Zijn doelpunt bleek helaas niet genoeg voor de overwinning waardoor er met 1-1 gelijk werd gespeeld.

''Ik was vandaag wel bij veel dingen betrokken ja'', zo begint Steenvoorden tegenover LEO Middelsé op de vraag of hij man of the match was. ''Er kon ook nog een penalty gegeven worden en ook een rode kaart voor een elleboog in de tweede helft. Bij het penaltymoment blokt hij (Van de Bergh red.) mij gewoon terwijl hij niet naar de bal kijkt. Misschien heeft hij de NFL gekeken want het was een soort touchdown. Ik denk niet dat de scheids het gezien heeft want anders fluit je wel.''

Nadat Cambuur met een 1-0 voorsprong ging rusten was de tweede helft meer voor N.E.C. ''Dat klopt'', vervolgt Steenvoorden. ''Hun gaan dan net een stapje harder lopen en wat meer pompen. Daar moeten we wel mee dealen want dat komt nu al een paar keer voor in een thuiswedstrijd. Dan moet je het gewoon uitspelen en die tweede goal maken. We geven ook niet heel veel kansen weg dus dat is zonde.''

''Natuurlijk ben ik niet tevreden met de uitslag. Je wil gewoon winnen en aansluiting vinden met de bovenste. We hebben het maandag al laten liggen en nu weer. We spelen tegen goede tegenstanders de laatste tijd en als je niet verliest is dat ook prima. Maar ja, je kon ze wel alle drie winnen'', besluit Steenvoorden.