Dijkstra: ''Het is altijd een warm gevoel om hier terug te zijn''

( 0 reacties)
Dijkstra: ''Het is altijd een warm gevoel om hier terug te zijn''

Mart Dijkstra kent een verleden bij Cambuur en speelde van 2011 tot 2015 voor de club uit Leeuwarden. Tegenwoordig speelt de middenvelder bij N.E.C. en nam hij het gisteren op tegen zijn oude ploeg.

''Het is altijd een warm gevoel om hier terug te zijn'', begint Dijkstra bij Omrop Fryslân. ''Ik heb er mooie herinneringen aan, maar inmiddels speelt er niemand, op Kevin Jansen na, meer die ik ken. Ik heb geprobeerd dat vandaag opzij te zetten voor drie punten, maar dat is niet gelukt. Nu blijft de lieve vrede wel bewaard.''

"We begonnen goed. We kregen niet echt kansen, maar we hadden het wel onder controle. Toen we 1-0 achter stonden, hadden we het wel moeilijk met hun standaardsituaties'', vervolgt Dijkstra, die N.E.C. in de tweede helft beter zag voetballen. "Er kwam meer ruimte om te voetballen. Het lukte ons om de voorin de bal vast te houden, af te leggen en te kaatsen. Als we daar nog iets zuiverder in kunnen zijn, creëren we echt kansen. Maar wij waren in de tweede helft wel de bovenliggende partij, dus voor mijn gevoel hebben we twee punten verloren'', besluit hij.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 9 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›