Booy verwerpt kritiek: ''Spelersgroep moet zich ook achter de oren krabben''

( 0 reacties)
Booy verwerpt kritiek: ''Spelersgroep moet zich ook achter de oren krabben''

Foeke Booy is deze transferperiode erg druk bezig geweest met het behalen van nieuwe spelers. Toch staat Cambuur momenteel slechts op een elfde plaats en wist het na de winterstop pas één wedstrijd te winnen.

''Alle, maar dan ook echt alle spelers zijn transfervrij gehaald'', begint Booy bij Omrop Fryslân. ''Zij zitten dus allemaal binnen het budget en binnen de mogelijkheden die we hebben. Daar zitten dan wel eens spelers bij die niet leveren wat wij ervan verwacht hadden. Maar je noemt geen Mous, Sambissa en Maulun. Dat zijn toch wel aardige spelers.''

''Ik ben ook een tijd weggeweest uit Leeuwarden en ik ben ook veranderd'', vervolgt Booy. ''Ik kom terug en ik merk en voel de negativiteit en dat vind ik jammer. We hebben nu een stip aan de horizon en hebben een nieuw stadion wat eraan zit te komen. We weten echt wat we met elkaar aan het doen zijn en waar we mee bezig zijn. De spelersgroep moet zich ook een keer achter de oren krabben en zich niet het kaas van het brood laten eten. Ze hebben het gif nodig om een wedstrijd over de streep te trekken'', besluit Booy.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 30 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›