Hake baalt van voorzetten: ''Op plekken waar we geen goal kunnen maken''

( 0 reacties)
Hake baalt van voorzetten: ''Op plekken waar we geen goal kunnen maken''

Na de verloren wedstrijd tegen Roda JC (1-0 red.) staat Cambuur inmiddels op een veertiende plaats. Trainer René Hake baalt van het verlies en dan met name hoe het aanvallend is gesteld met de ploeg.

''Ik sta hier met een heel slecht gevoel', vertelt Hake tegenover Omrop Fryslân. ''Als je zo begint en zo makkelijk de eerste goal weggeeft, dan loop je daar de hele wedstrijd achteraan te voetballen. Dat is frustrerend."

"Tussen de afwisseling wel en niet goed druk erop zetten zat een te groot verschil. Elk moment dat wij niet goed druk op ze kregen, konden zij makkelijk van kant naar kant spelen en werden zij gevaarlijk", vervolgt Hake. "Gedurende de eerste helft hebben we het anders neergezet op het middenveld. Dat heeft een goed vervolg gehad na de rus en dan spelen we een redelijke wedstrijd. Tot 25 meter van de goal en tot de bal aan de zijkanten komen, daarna is het schrijnend. Als je kijkt hoeveel voorzetten we hebben gegeven en waar ze terecht komen... die komen op plekken  waar we geen goal kunnen maken. Dat is ondermaats'', besluit Hake.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!