Jong Cambuur verliest 'Derby der Beloften' van Jong Heerenveen

Jong Cambuur speelde vanavond de belangrijke mini-derby tegen de beloften van Heerenveen. Op Sportpark Skoatterwâld werd er met 2-0 verloren.

In de eerste helft waren er weinig hoogtepunten in de 'Derby der Beloften'. Beide ploegen konden geen stempel op de wedstrijd drukken waardoor er met 0-0 gerust werd. In de tweede helft kwam Jong Heerenveen na een uur spelen op voorsprong. Pelle van Amersfoort schoot een strafschop binnen. Vijf minuten later besliste Jong Heerenveen het duel door een doelpunt van invaller Maloku. Hij schoot de 2-0 binnen, wat tevens de eindstand werd.

Door de nederlaag blijft Cambuur steken op zes punten uit vijf duels. Daarmee staan de beloften op een zevende plaats. Voor Jong Cambuur staat er volgende week geen wedstrijd op het programma. De competitie wordt hervat op maandag 25 maart. Dan spelen de beloften tegen Jong ADO Den Haag.

EINDE WEDSTRIJD | Helaas helaas. Jong SC Cambuur gaat met 2-0 onderuit in de Derby der Beloften.