De Jong over Cambuur: ''Wat het wordt, zien we dan wel''

( 0 reacties)
De Jong over Cambuur: ''Wat het wordt, zien we dan wel''

Maandag werd bekend dat Henk de Jong na dit seizoen vertrekt bij De Graafschap. De gezondheidsklachten van zijn vrouw liggen ten grondslag aan het besluit van hem om te vertrekken uit Doetinchem en terug te keren naar Drachten.

Vrijwel direct nadat doorsijpelde dat De Jong zou vertrekken bij De Graafschap zong zijn naam rond bij SC Cambuur en SC Heerenveen. "Dat wordt wel geroepen, maar Cambuur en Heerenveen hebben goede trainers", zegt De Jong voor de camera van Veronica Inside.

Welke uitdaging het dan wel wordt? "Ik ga terug naar Friesland. Het moet gewoon berijdbaar zijn, zodat ik 's avonds gewoon weer thuis ben. Wat het wordt, zien we dan wel. Ik sluit niets uit, want ik moet wel in het voetbal blijven. Dat vind ik mooi", vervolgt de oefenmeester.

"Over Cambuur of Heerenveen heb ik nu helemaal niet nagedacht. Dit is het besluit dat ik neem, op gevoel. Dan zie ik later wel wat erachter wegkomt. Ik wil graag De Graafschap in de Eredivisie houden, dan ben ik een heel tevreden mens", aldus De Jong.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!