KNVB komt met steunpakket van elf miljoen: ''Alle clubs hard nodig'' 'Ze appen dat ze een moord zouden doen om op het veld te mogen staan' KNVB laat supporters meebeslissen in cruciaal corona-overleg KKD komt met statement, slechts twee scenario's blijven over ''Je moet de eredivisie uitbreiden met Cambuur en De Graafschap''

'Jong PSV krijgt tegen Cambuur mogelijke versterking van Ramselaar'

0
'Jong PSV krijgt tegen Cambuur mogelijke versterking van Ramselaar'

Het grote nadeel aan beloftenteams in de Keuken Kampioen Divisie is dat je vrijwel iedere speelronde een compleet nieuw team als tegenstander krijgt. SC Cambuur speelt vrijdagavond tegen Jong PSV (20.00 uur) en weet nu pas welke namen er bij Jong PSV in de selectie zitten. 

Volgens het Eindhovens Dagblad is Zakaria Aboukhlal in ieder geval van de partij. De negentienjarige aanvaller miste de voorbije speelronde wegens een blessure. Over de rest van de selectie bestaat nog onduidelijkheid. Het vermoeden bestaat dat Jong PSV-trainer Dennis Haar zijn selectie kan aanvullen met 'enkele spelers' uit de A-selectie. 

Het zou bijvoorbeeld gaan om Dante Rigo, Armando Obispo, Bart Ramselaar en Mauro Junior. Het eerste elftal van PSV neemt het zondagmiddag op tegen VVV-Venlo en dus zal Mark van Bommel vermoedelijk niet al te veel spelers aan Jong afstaan. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!