Van den Belt verklaart vertrek Hake: ''Moet nieuwe energie in de club''

Rene Hake en SC Cambuur nemen aan het einde van het seizoen 'in goed overleg' afscheid van elkaar. Dat werd donderdag bekend. Gerald van den Belt geeft nu tekst en uitleg over het hoe en waarom van het naderende afscheid.

"We zijn al een paar weken met elkaar in gesprek over het nieuwe seizoen", begint Van den Belt bij SCCambuurTV. "We hebben drie weken geleden met elkaar gesproken. Na wat bedenktijd hebben we afgelopen week weer met elkaar gesproken. We hebben een aantal positieve conclusies getrokken, maar ook een aantal negatieve. Er is twijfel uitgesproken en we vinden twijfel in deze fase onvoldoende om mee door te gaan."

Niet alleen Hake moet het veld ruimen. "De hele technische staf wordt vervangen. Dat is een unieke kans om nieuwe energiebronnen aan te boren. De twee jaar die we hebben richting het nieuwe stadion, willen we optimaal gebruiken om te gaan groeien. Het aantal seizoenskaarthouders moet groeien, het aantal leden van de club, etcetera. Er moet weer nieuwe energie in deze club."

Lees meer:
0 reacties