''Na een goede beginfase dacht ik dat het wel goed ging komen''

( 1 reacties)
''Na een goede beginfase dacht ik dat het wel goed ging komen''

Cambuur wist gisteren niet te winnen van Almere City. En zoals Robbert Schilder vorige week al zei; bij een nederlaag mag de aanvoerder vertellen wat er fout ging.

''Het was geen hoogstaande wedstrijd denk ik'', begint Schilder bij FOX Sports. ''Het was een teleurstellende avond voor ons en dat is niet best. Aan het begin van de wedstrijd heb je altijd een gevoel en ik had een goed gevoel over de eerste 10 á 15 minuten. We hadden het goed staan en ik dacht dat het wel goed ging komen.''

''Maar uiteindelijk vond ik ons de eerste helft ver terugzakken en zag ik dingen verkeerd gaan die de laatste weken beter gingen'', vervolgt de aanvoerder. ''De tweede helft was helemaal matig. Er ging veel verkeerd en we hebben weinig kansen kunnen uitspelen. In de fase daarvoor gaat het al mis, maar dat heeft allemaal wel met elkaar te maken'', besluit Schilder.

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 30 Mar 2019 om 16:30
    Volgens mij moet er gewoon wat anders bedacht worden. Mijn voorstel is: MBende en Steenvoorden centraal achterin en Schilder naar het middenveld. Gewoon maar een ideetje.
maandag 23 september 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›