Snoei en zijn Telstar zijn geslepen: ''We moeten ze verslaan''

Telstar is bezig aan een fantastische periode. Van de laatste zes wedstrijden werden er vijf gewonnen. Voor de ploeg van trainer Mike Snoei is SC Cambuur de volgende horde op hun weg naar misschien zelfs nog de play-offs.

Een aantal spelers kampten met pijntjes, maar zijn elftal lijkt er klaar voor te zijn: "Korpershoek is er klaar voor, dus die gaat weer spelen", blikt Snoei vooruit in gesprek met NH Nieuws. "Lynen zit er ook goed bij. Ze zitten beide bij de selectie en we hebben geen schorsingen of nieuwe blessures. We hebben een grote, frisse groep."

Afgelopen maandag boekten de Velsenaren in de slotfase een overwinning bij het hooggeplaatste Go Ahead Eagles. Wederom een knap staaltje voetbalkunst. "We moeten echt zorgen dat we normaal blijven doen, want we mogen geen steekjes laten vallen. We moeten elke wedstrijd aangrijpen om in ieder geval uitzicht te houden op iets leuks, via de ranglijst of via de periodetitel. Het wordt super zwaar, maar we gaan het wel proberen."

SC Cambuur draait momenteel ook uitstekend en is dan ook een directe concurrent van Telstar:"Een directe concurrent op de ranglijst én in de periode. Het zal niet makkelijk zijn, maar we moeten ze verslaan. Het is ook een ploeg die met 0-6 van Jong Ajax wint en ze zitten in een goede fase. Maar we hebben gewoon een goede kans. We zullen morgen weer zien hoe het met het geloof van onze spelers staat. Als ze er echt in geloven, dan moet het er morgen weer af spatten. Net als afgelopen maandag."

Lees meer:
0 reacties