Jong Cambuur met grote cijfers onderuit tegen Jong NAC

Jong Cambuur speelde vanavond voor de competitie tegen de beloften van NAC. In eigen huis werd er met grote cijfers verloren. Het werd maar liefst 0-7 voor de Brabanders.

De beloften van Cambuur speelde in vergelijking met de tweede helft een goede eerste helft. Met rust keek de ploeg van trainer Dennis van der Ree tegen een 0-1 achterstand aan. In de tweede helft ging het echter compleet mis voor de beloften van Cambuur. Jong Cambuur incasseerde maar liefst 6 (!) doelpunten in de tweede helft waardoor er uiteindelijk met 0-7 verloren werd.

Door de nederlaag blijft Cambuur op een zevende plaats staan, maar kan Jong Helmond Sport, die een wedstrijd minder hebben gespeeld, op gelijke hoogte komen met de beloften. Volgende week neemt Jong Cambuur het in een uitwedstrijd op tegen de beloften van VVV Venlo.