Verbeek: ''Dan zou De Jong iedereen in de maling nemen''

0
Verbeek: ''Dan zou De Jong iedereen in de maling nemen''

Volgens Gertjan Verbeek moet Henk de Jong 'gewoon' plaatsnemen in de dug-out wanneer hij het met De Graafschap eventueel opneemt tegen SC Cambuur. "Hij heeft toch volgend jaar pas een contract bij Cambuur?"

"Dat is hetzelfde als een scheidsrechter uit Heerenveen geen wedstrijd van SC Heerenveen zou kunnen fluiten. Als professional dien je objectief te kunnen zijn", stelt Verbeek tegenover het Algemeen Dagblad. Verbeek zou De Jong voor gek verklaren als hij op de tribune plaatsneemt. "De Jong heeft het hele jaar geroepen dat hij De Graafschap wil behouden voor de eredivisie. Hij zou iedereen bij de Graafschap in de maling nemen als hij op de tribune zou plaatsnemen. Dat past ook helemaal niet bij Henk", vervolgt hij.

Maatregelen zouden er alleen genomen kunnen worden bij een gebrek aan vertrouwen. "Als één van beide partijen (Cambuur of De Graafschap, red.) geen vertrouwen heeft in een goede afloop, dan moet je twee wedstrijden voor het einde uit elkaar gaan. Maar als beide clubs het vertrouwen naar elkaar uitspreken en er wordt naar eer en geweten gehandeld, dan lijkt het mij geen probleem", besluit Verbeek.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 13 maart 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›