De Jong: ''Het was belangrijk dat we even wonnen'' VIDEO | SC Cambuur boekt eerste zege van 2020 en is weer koploper Supporterscollectief geen fan van BeNeLiga: ''Er zal veel verzet komen'' Mühren: ''Ik moet zeggen dat ik de assist nog wel mooier vond'' Matchday: SC Cambuur met veranderingen tegen Jong FC Utrecht

Van Wermeskerken naar Eredivisie: ''Deze stap is de enige juiste''

( 0 reacties)
Van Wermeskerken naar Eredivisie: ''Deze stap is de enige juiste''

Sai van Wermeskerken is de kersverse aanwinst van PEC Zwolle. De 25-jarige verdediger komt transfervrij over van SC Cambuur en tekent voor twee seizoenen in de Overijsselse provinciehoofdstad.

Dat meldt PEC Zwolle op via de officiële kanalen. "Toen ik via mijn zaakwaarnemer vernam dat PEC Zwolle interesse in me had, zijn we snel met elkaar in gesprek geraakt", zegt Van Wermeskerken. "Na periodes bij Dordrecht en Cambuur gevoetbald te hebben, voel ik dat ik klaar ben voor een stap hogerop.

Het is niet de enige reden dat hij vertrekt uit Leeuwarden. "Bovendien is het geen geheim dat mijn ultieme doel is om voor de nationale ploeg van Japan op het WK te spelen. Ook in dat opzicht is deze stap de enige juiste voor mij", aldus Van Wermeskerken.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!