Cambuur accepteert schikkingsvoorstel voor rode kaart Ladan Voormalig SC Cambuur-speler Chris de Wagt (34) overleden Mühren baalt van gemiste kansen: ''Dan kun je niet winnen'' De Jong baalt van nederlaag: ''Het had vanavond 2-8 moeten zijn'' SC Cambuur ook in tweede duel 2020 onderuit

Van der Kaap vergeleken met Van Dijk: ''Zelfde type''

( 0 reacties)
Van der Kaap vergeleken met Van Dijk: ''Zelfde type''

Net zoals Kellian van der Kaap is ook Daniël Bouman over gekomen van FC Groningen naar SC Cambuur. De veelscorende middenvelder is blij met zijn kans in Leeuwarden en merkt veel verschil met zijn oude club.

"Het is heel prima hier. Het niveau is goed, de mensen zijn leuk en de technische staf is goed", begint Bouman in gesprek met Cambuur TV. "Hier is het echt professioneel. Hier heb je meer oudere spelers, terwijl de oudste vorig jaar 22 was. Het niveau is hoger. De fysieke kracht is groter."

Van der Kaap is lovend over Bouman. "Hij is een middenvelder, die heeft veel scoort. Dat is een goede kwaliteit. Dat willen de trainers. Hij staat vaak op de goede plek en dat is echt een goede kwaliteit van hem", besluit Van der Kaap, die zelf vergeleken wordt met Virgil van Dijk. "Hij is hetzelfde type als Van Dijk. Hij heeft een groot lichaam, een echte leider. Je hoort hem altijd. Hij durft in te dribbelen en ballen vooruit te spelen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!