'Cambuur op jacht naar rechtsachter; Feyenoord werkt niet mee' De Jong: ''Het was belangrijk dat we even wonnen'' VIDEO | SC Cambuur boekt eerste zege van 2020 en is weer koploper Supporterscollectief geen fan van BeNeLiga: ''Er zal veel verzet komen'' Mühren: ''Ik moet zeggen dat ik de assist nog wel mooier vond''

Mühren eerlijk: ''Voel me niet te goed voor deze competitie''

( 1 reacties)
Mühren eerlijk: ''Voel me niet te goed voor deze competitie''

Robert Mühren is deze zomer naar SC Cambuur gekomen en wil zich graag bewijzen in de Keuken Kampioen Divisie. De afgelopen jaren heeft hij niet veel gespeeld, maar hij verwacht in Friesland wel veel minuten te kunnen maken.

"Ik ben geen type spits, die een balletje vasthoudt en met de man in zijn rug speelt. Ik wil graag met mijn gezicht naar het doel spelen en vindt dat ik best slim ben voor het doel", begint Mühren in gesprek met Omrop Fryslan.

De spits weet dat hij vorig seizoen niet op zijn best was. "Ik heb vorig jaar gewoon geen goed jaar gehad. Veel blessures en daardoor wil ik me op dit niveau weer op de kaart zetten. Dat heeft er wel mee te maken", vervolgt de spits, die niet denkt dat hij te goed is voor deze competitie. "Ik moet keihard mijn best doen. Dan hoop ik dat ik wat voor de fans kan terug doen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 14 Jul 2019 om 02:17
    Deze gast kan er echt he-le-maal niets van