Aanvoerder Van Deelen: ''Het geeft veel vertrouwen''

Jordy van Deelen is tijdens de voorbereiding van SC Cambuur verkozen tot aanvoerder van de Friezen door trainer Henk de Jong. Van Deelen erkent dat er wel even over gesproken is.

"Ja we hebben het er wel over gehad. Voorlopig blijf ik nog wel even de aanvoerder. Ik weet niet hoe het verder in de voorbereiding gaat, maar ik ben de aanvoerder tot dusver", begint Van Deelen in gesprek met Omroep LEO. "Het voelt heel goed en geeft veel vertrouwen, na zo'n rot jaar met die ernstige knieblessure."

De verdediger laat weten dat hij geen last meer heeft van zijn knie. "Het voelt allemaal goed aan. Soms is het nog wel wat stijf, maar dat is normaal bij zo'n blessure. Het voelt heel erg prima aan."

"Een trainingskamp is altijd zwaar. We hebben veel leuke dingen gedaan, maar ook veel zware en harde trainingen. Dat weet je voorafgaand aan een trainingskamp. Het is lekker om dan met een overwinning af te sluiten", doelt Van Deelen op de 3-0 zege van Harkemase Boys. "We kunnen nu weer vooruit gaan kijken."

"We hebben nu vier wedstrijden gespeeld en nog steeds geen goals tegen. Als team en verdediger is dat een heel goed gevoel. We hopen het zo vol te blijven houden. Het spel moet beter, maar we denken dat het goed gaat komen."

Lees meer:
0 reacties