Cambuur accepteert schikkingsvoorstel voor rode kaart Ladan Voormalig SC Cambuur-speler Chris de Wagt (34) overleden Mühren baalt van gemiste kansen: ''Dan kun je niet winnen'' De Jong baalt van nederlaag: ''Het had vanavond 2-8 moeten zijn'' SC Cambuur ook in tweede duel 2020 onderuit

Korte blij met SC Cambuur: ''Plannen van de club spraken me aan''

( 0 reacties)
Korte blij met SC Cambuur: ''Plannen van de club spraken me aan''

Giovanni Korte is de kersverse aanwinst van SC Cambuur. De 25-jarige aanvaller speelde afgelopen seizoen bij NAC Breda, maar daar werd zijn contract niet verlengd.

"De plannen van de club spraken me aan. Ik heb hier een paar keer gespeeld en het zit altijd vol. Ik heb heel veel zin om de supporters te geven wat ze verdienen", vertelt Korte voor de camera van LEO Middelsé. "Ik sta het liefst op links, dan ben ik dreigender. Maar het maakt met niet enorm veel uit." 

Korte heeft zijn doelen duidelijk voor ogen. "Ik wil zoveel mogelijk goals maken, belangrijk zijn en de club omhoog helpen", vervolgt hij. Korte heeft ervaring in de Keuken Kampioen Divisie. "Bij Dordrecht en NAC heb er ook in gespeeld. Daar wordt fysiek voetbal gespeeld en daar houd ik van. Ik ben een renner en maak graag loopacties. Het is anders dan de Eredivisie, maar dat is ook logisch", aldus Korte.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!