Cambuur accepteert schikkingsvoorstel voor rode kaart Ladan Voormalig SC Cambuur-speler Chris de Wagt (34) overleden Mühren baalt van gemiste kansen: ''Dan kun je niet winnen'' De Jong baalt van nederlaag: ''Het had vanavond 2-8 moeten zijn'' SC Cambuur ook in tweede duel 2020 onderuit

''Ik heb hem al gesproken; hij toonde zich enthousiast over Cambuur''

( 0 reacties)
''Ik heb hem al gesproken; hij toonde zich enthousiast over Cambuur''

Giovanni Korte is na Robert Mühren en Mitchel Paulissen de derde versterking van Cambuur in de voorhoede. Met eerstgenoemde speelde hij afgelopen seizoen nog samen bij NAC Breda. 

"Ik heb Robert al gesproken; hij toonde zich enthousiast over zijn eerste dagen bij Cambuur", vertelt Korte in gesprek met de Leeuwarder Courant. "Bij NAC kende ik twee mooie seizoenen, maar het laatste jaar was tegenvallend door het weinige winnen en de uiteindelijke degradatie."

Korte hoopt in Leeuwarden op betere tijden. "Het plezier was soms wel weg, dat wil ik terugvinden. En ik geloof dat het bij Cambuur kan. Ik pas bij deze club, en andersom", vervolgt hij.

"Wat de doorslag gaf, waren de goede gesprekken met Foeke Booy en de technische staf. Ze kwamen met een goed verhaal. Cambuur is ambitieus, bijvoorbeeld met betrekking tot het nieuwe stadion. En een mooie club, met fanatieke supporters. Ik zie het helemaal zitten", aldus Korte.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!