Cambuur accepteert schikkingsvoorstel voor rode kaart Ladan Voormalig SC Cambuur-speler Chris de Wagt (34) overleden Mühren baalt van gemiste kansen: ''Dan kun je niet winnen'' De Jong baalt van nederlaag: ''Het had vanavond 2-8 moeten zijn'' SC Cambuur ook in tweede duel 2020 onderuit

De Jong over 'brutaaltje' van SC Cambuur: ''Hij past bij deze club''

( 0 reacties)
De Jong over 'brutaaltje' van SC Cambuur: ''Hij past bij deze club''

Henk de Jong is blij met de komst van Giovanni Korte naar SC Cambuur. De 25-jarige aanvaller stond al langere tijd op het verlanglijstje van de oefenmeester.

"De selectie is nog niet compleet, maar met Giovanni is er wel weer iemand bij", steekt De Jong van wal in gesprek met FOX Sports. "Hij is een mannetje dat past bij deze club. Een brutaaltje. Maar ook als voetballer, met zijn snelheid, acties en diepgang. Dat past bij ons. Wij wilden hem graag hebben."

Dat duurde echter nog wel even. "Anderhalve à twee maand terug waren we al met hem bezig, dat was nog midden in het seizoen. Toen wilde hij even wat rust hebben, maar zelf gaf hij aan graag naar Cambuur te willen. Toen was het ook zo klaar", aldus De Jong.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!