Cambuur accepteert schikkingsvoorstel voor rode kaart Ladan Voormalig SC Cambuur-speler Chris de Wagt (34) overleden Mühren baalt van gemiste kansen: ''Dan kun je niet winnen'' De Jong baalt van nederlaag: ''Het had vanavond 2-8 moeten zijn'' SC Cambuur ook in tweede duel 2020 onderuit

De eerste rol nieuw kunstgras is gelegd in stadion SC Cambuur

( 0 reacties)
De eerste rol nieuw kunstgras is gelegd in stadion SC Cambuur

De eerste rol van het nieuwe kunstgrasveld dat in het Cambuurstadion wordt gelegd, ligt erin. Vanaf komend seizoen gaat SC Cambuur haar thuiswedstrijden spelen op de FieldTurf Vertex, één van de kwalitatief meest hoogwaardige kunstgrasvelden van het moment.

De nieuwe mat van leverancier FieldTurf zal wordt gelegd door TopGrass en zal dienst doen tot het betrekken van het nieuwe stadion, waar een hybride grasmat (95% natuurgras) zal komen te liggen, zo liet de club in een eerder stadium al weten op haar digitale thuis.

De intentie is om het veld zo snel mogelijk speelklaar te maken, zodat de selectie van trainer Henk de Jong in eigen stadion kan trainen en niet meer op de velden van amateurpartner Blauw Wit ‘34 haar oefensessies hoeft af te werken.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!