Cambuur accepteert schikkingsvoorstel voor rode kaart Ladan Voormalig SC Cambuur-speler Chris de Wagt (34) overleden Mühren baalt van gemiste kansen: ''Dan kun je niet winnen'' De Jong baalt van nederlaag: ''Het had vanavond 2-8 moeten zijn'' SC Cambuur ook in tweede duel 2020 onderuit

FOTO | SC Cambuur presenteert Gouden Seizoenkaart

( 0 reacties)
FOTO | SC Cambuur presenteert Gouden Seizoenkaart

SC Cambuur deelt komend weekend tijdens de Open Dag de eerste Gouden Seizoenkaarten uit. In totaal hebben maar liefst 1.600 supporters een Gouden Seizoenkaart aangeschaft.

"Hiermee ben je seizoenkaarthouder voor de resterende tijd in het huidige stadion en krijg je als dank voor de trouwe steun na de overstap het stoeltje mee naar huis en ontvang je 20% korting op je eerste seizoenkaart in het nieuwe stadion", zo schrijft de Leeuwarder club op haar officiële website.

"Uiteraard ontvangen alle Gouden Seizoenkaarthouders ook een nieuwe gouden pas (zie afbeelding hieronder voor het ontwerp) en deze is af te halen op de Open Dag van aanstaande zaterdag bij de speciale stand in de gracht. Neem voor de zekerheid een ID of rijbewijs mee, zodat we zeker weten dat jij het bent."

Het is niet meer mogelijk om een Gouden Seizoenkaart aan te vragen. De termijn hiervoor liep tot 1 mei. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!