'Cambuur op jacht naar rechtsachter; Feyenoord werkt niet mee' De Jong: ''Het was belangrijk dat we even wonnen'' VIDEO | SC Cambuur boekt eerste zege van 2020 en is weer koploper Supporterscollectief geen fan van BeNeLiga: ''Er zal veel verzet komen'' Mühren: ''Ik moet zeggen dat ik de assist nog wel mooier vond''

Zaterdag Open Dag SC Cambuur: programma bekendgemaakt

( 1 reacties)
Zaterdag Open Dag SC Cambuur: programma bekendgemaakt

Morgen, zaterdag 20 juli, staat de open dag van SC Cambuur gepland. In en rondom het Cambuur Stadion zijn er de gehele dag activiteiten voor jong en oud. De toegang tot de open dag is helemaal gratis.

Naast de verschillende activiteiten, staan ook de handtekeningensessie, de spelerspresentatie en de verloop van de nieuwe Craft kleding op het programma, zo meld SC Cambuur op hun website. Het volledige programma is te vinden op hun website.

Op het veld van VV Leeuwarden (achter de Oost-Tribune) is, net zoals bij voorgaande edities, een kidsplein te vinden voor de jongste Cambuur supporters. Er zullen meerdere opblaasbare attracties en springkussen zijn, je kan je laten schminken, zelf een balletje trappen en een DJ workshop volgen. Natuurlijk is Camigo ook aanwezig.

Het Supportershome 't Hertje wordt omgetoverd tot jongerenplein. Er zijn meerdere schermen en consoles aanwezig waar jongeren hun FIFA19 skills kunnen laten zien, er kunnen spandoeken gemaakt worden onder begeleiding van een echte graffiti artist en er wordt gekeken wie de grootste pannakoning van de club is. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 19 Jul 2019 om 18:54
    Is een week uitgesteld ivm slecht weer, graag actueel blijven!