De Jong: ''Het was belangrijk dat we even wonnen'' VIDEO | SC Cambuur boekt eerste zege van 2020 en is weer koploper Supporterscollectief geen fan van BeNeLiga: ''Er zal veel verzet komen'' Mühren: ''Ik moet zeggen dat ik de assist nog wel mooier vond'' Matchday: SC Cambuur met veranderingen tegen Jong FC Utrecht

VIDEO | Samenvatting: Cambuur verliest oefenduel ruim van PEC Zwolle

( 0 reacties)
VIDEO | Samenvatting: Cambuur verliest oefenduel ruim van PEC Zwolle

In een besloten oefenduel met PEC Zwolle is SC Cambuur vrijdagmiddag ruim onderuit gegaan. De ploeg van Henk de Jong ging in Zwolle met 4-1 onderuit.

SC Cambuur begon goed aan de wedstrijd en kwam zelfs op voorsprong toen Mühren in de 23e minuut het net wist te vinden. Ondanks de goede helft, kwam PEC kort voor rust nog op voorsprong na twee doelpunten van Bel Hassani in de 40e en 42e minuut.

Na de rust wist Cambuur weinig in te brengen en werkte PEC rustig verder aan nog twee doelpunten. In de 69e scoorde Elbers de 3-1, waarna Johnsen in de 74e de eindstand op het scorebord zette. 

PEC Zwolle - SC Cambuur 4-1 (2-1)
23' Mühren 0-1
40' Bel Hassani 1-1
42' Bel Hassani 2-1
69' Elbers 3-1
74' Johnsen 4-1

Opstelling PEC Zwolle: Zetterer, Hamer, Reijnen, Nakayama, Paal (60. Van Wermeskerken), Clement, Leemans, Bel Hassani, Van Crooij, Thy en Johnsen.

Opstelling SC Cambuur: Bos, Van Deelen (c), Van der Kaap, Schouten, Sambissa (60. Bangura), Akoy (60. Bouman), Jacobs, Maulun, Robertha, Mühren (70. Korte), Paulissen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!