Booy blij met nieuwe spits: ''Dat zegt natuurlijk ook wel wat''

Foeke Booy is blij dat SC Cambuur Delano Ladan heeft weten te strikken. De 19-jarige spits komt over van ADO Den Haag en tekent in Leeuwarden een contract voor twee seizoenen met een optie voor nog een extra jaar.

"Delano is een jonge spits met veel potentie. Hij heeft een gedegen opleiding gehad en dat hij Nederlands jeugdinternational is zegt natuurlijk ook wel wat", laat Booy weten via de officiële kanalen van SC Cambuur.

Ladan moet uiteindelijk uitgroeien tot de spits van de hoofdmacht van SC Cambuur. "Hij krijgt bij ons de kans om zich verder te ontwikkelen en het is dan ook niet voor niets dat we een samenwerking voor langere tijd zijn aangegaan", aldus Booy.

Technisch manager Foeke Booy: “Delano is een jonge spits met veel potentie. Hij heeft een gedegen opleiding gehad en dat hij Nederlands jeugdinternational is zegt natuurlijk ook wel wat.” (1/2)

— SC Cambuur (@SCCambuurLwd) August 5, 2019

Booy: “Hij krijgt bij ons de kans om zich verder te ontwikkelen en het is dan ook niet voor niets dat we een samenwerking voor langere tijd zijn aangegaan.” (2/2)

— SC Cambuur (@SCCambuurLwd) August 5, 2019
Lees meer:
0 reacties