Mühren: ''Dat zorgt ervoor dat we zoveel plezier hebben'' 'Cambuur kan tegen FC Dordrecht weer beschikken over sterkhouder' De Jong geniet: ''Dat zie je bij de Kohlenpott-derby niet eens'' De Jong overwoog overstap naar Heerenveen niet: ''Nee, totaal niet'' Meerdere Cambuur-spelers terug te vinden in Elftal van de Week

El Jebli onder de indruk: ''Cambuur had veel rust aan de bal''

( 0 reacties)
El Jebli onder de indruk: ''Cambuur had veel rust aan de bal''

Cambuur is er gisteren niet in geslaagd om te winnen van De Graafschap. De Leeuwarders verloren met 2-0, waarbij de penalty van Youssef El Jebli wel erg gemakkelijk gegeven werd.

''In het begin voetbalde Cambuur prima'', zo begint El Jebli tegenover Regio 8. ''Ze hadden veel rust aan de bal, maar gelukkig winnen wij uiteindelijk de wedstrijd. Na 60 á 70 minute was ik helemaal kapot, maar gelukkig stonden we met 2-0 voor. Dan kun je af en toe je mannetje nog laten lopen'', lacht de middenvelder van De Graafschap.

Na de nederlaag wil Cambuur zich volgende week revancheren tegen Go Ahead Eagles. De ploeg van trainer Henk de Jong neemt het dan thuis op tegen de Deventenaren. Die wedstrijd begint om 20:00 uur.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 6 december 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›