Schouten: ''Had me geen mooier verjaardagscadeau kunnen wensen''

Erik Schouten kende gisteren een prachtige verjaardag. Met de 5-0 overwinning op Go Ahead Eagles kon hij zich geen mooier verjaardagscadeau wensen.

''Ik denk inderdaad niet dat dat kon. Als je scoort en met 5-0 wint van Go Ahead, dan denk ik dat je een hele mooie verjaardag hebt'', begint Schouten tegenover LEO Middelsé. ''Het verschil vandaag was dat we de man in hun helft zochten. Vorige week speelden we tot de middenlijn goed, maar daarna konden we de vrije man niet vinden. Dat lukte vandaag wel en dan creëer je kansen.''

''Als je dan die 1-0 maakt, zie je dat we lekker vrij gaan voetballen. Dat is wat de nodig hadden en uiteindelijk trek je hem dan heerlijk door'', zo vervolgt de verdediger van Cambuur, die in de tweede helft ook werd doorgeschoven als extra middenvelder. ''We hebben wat dingen getraind en vandaag was het een goed moment om het te proberen. Ik denk dat het goed is uitgepakt en wellicht gaat het vaker komen. Het ligt aan de tegenstander en daar moeten wij op anticiperen'', besluit Schouten.

Lees meer:
0 reacties