SC Cambuur zet zinnen op City-middenvelder': ''De nieuwe nummer 6''

SC Cambuur hoopt Claudio Gomes te kunnen huren van Manchester City. De Leeuwarder club wil de 19-jarige middenvelder, tevens Frans jeugdinternational, maar wat graag toevoegen aan haar selectie.

Dat meldt clubwatcher Andor Faber van Omrop Fryslân. "Claudio Gomes moet de nieuwe nummer 6 van SC Cambuur worden. De club hoopt de middenvelder voor een jaar te huren van Manchester City. Gomes is een 19-jarige Fransman, die meerdere jeugdinterlands speelde voor zijn land", schrijft hij.

Daarnaast heeft Cambuur de komst van Crysencio Summerville nog altijd niet uit het hoofd gezet. "De aanvaller wil volgens Foeke Booy graag naar Leeuwarden, maar de bal ligt momenteel bij zijn huidige werkgever Feyenoord. Ook bij Summerville gaat het om een huurdeal", aldus Faber.

De komst van Crysencio Summerville is ook nog altijd reëel. De aanvaller wil volgens Foeke Booy graag naar Leeuwarden, maar de bal ligt momenteel bij zijn huidige werkgever Feyenoord. Ook bij Summerville gaat het om een huurdeal.

— Andor Faber (@Andor_F) August 19, 2019

Claudio Gomes moet de nieuwe nummer 6 van SC #Cambuur worden. De club hoopt de middenvelder voor een jaar te huren van Manchester City. Gomes is een 19-jarige Fransman, die meerdere jeugdinterlands speelde voor zijn land.

— Andor Faber (@Andor_F) August 19, 2019
Lees meer:
0 reacties