Update over blessures Antonia en Kallon: ''Heel vervelend'' De Jong tevreden: ''Moeten er alleen veel meer ballen in schieten'' SC Cambuur boekt simpele zege op Roda JC en blijft koploper Matchday: Smaakmaker keert terug in de basis bij SC Cambuur ''Merk dat ik bij Cambuur veel meer gewaardeerd wordt''

Mühren wil revanche nemen op NAC: ''Die gevoelens overheersen''

( 0 reacties)
Mühren wil revanche nemen op NAC: ''Die gevoelens overheersen''

Robert Mühren was volgens Voetbal International de beste man van het veld bij SC Cambuur. Mede door twee treffers van de spits werd Go Ahead Eagles met een 5-0 nederlaag op zak terug naar Deventer gestuurd.

"Zijn avontuur bij Zulte-Waregem kan onderhand wel als mislukt beschouwd worden. Een uitleenbeurt aan Sparta was geen doorslaand succes, een verhuurperiode aan NAC Breda was ronduit dramatisch", valt te lezen in het weekblad. "De Robert Mühren die indruk maakte in Volendam en bij AZ hebben ze in Rotterdam en Breda nooit gezien."

In Leeuwarden vergaat het hem vooralsnog beter. "Cambuur is de derde club die de Volendammer huurt van zijn Belgische werkgever die niets van hem wil weten. Revanchegevoelens overheersen bij de inmiddels dertigjarige aanvaller en het begin in Friesland is hoopgevend."

Dit weekend staat er een meer dan aantrekkelijk affiche op de rol voor de centrumaanvaller. "Vrijdag wil Mühren een vervolg geven aan zijn herstart. In Breda als hij met Cambuur uitgerekend bij NAC, de club waar hij geen goal voor maakte, op bezoek gaat", aldus Voetbal International.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 28 februari 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›