Update over blessures Antonia en Kallon: ''Heel vervelend'' De Jong tevreden: ''Moeten er alleen veel meer ballen in schieten'' SC Cambuur boekt simpele zege op Roda JC en blijft koploper Matchday: Smaakmaker keert terug in de basis bij SC Cambuur ''Merk dat ik bij Cambuur veel meer gewaardeerd wordt''

Spijt van keuze voor Cambuur: ''Ik ging met tegenzin naar de club''

( 0 reacties)
Spijt van keuze voor Cambuur: ''Ik ging met tegenzin naar de club''

Julian Calor is op zijn zachtst gezegd het plezier in het voetbal kwijtgeraakt. De Gorcumer was succesvol bij Vitesse, maar op zijn positie kwam een leger huurlingen. Cambuur pikte hem op, maar een succes was het niet. 

"Toen ben ik naar SC Cambuur gegaan", aldus Calor, volgens het Algemeen Dagblad met 'spijt in de stem'. "Ik heb bijna niets gespeeld. Ik deed het goed op de trainingen, maar René Hake was niet het type trainer dat van mijn spel hield. Ik leg namelijk een bepaald risico in mijn spel. Zat ik daar in Leeuwarden, ver van huis en mijn vriendin in Tilburg. Ik was ongelukkig."

Calor en Cambuur; het bleek verre van de ideale match. "Het was zo erg dat ik met tegenzin naar de club ging. Ik hield niet meer van voetbal. In maart kon ik op zoek naar iets anders. Ik kon naar clubs zoals Helmond Sport, maar ik wilde niet weer binnenkomen als een nobody en weer vijf keer in de week trainen. Ik was het plezier helemaal kwijt."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 28 februari 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›