De Jong erkent: ''Heel benieuwd hoe we voor de dag komen''

Voor SC Cambuur staat er komende vrijdag een moeilijke wedstrijd op het programma. Om 20.00 uur wordt er afgetrapt voor het duel met NAC Breda. Cambuur-trainer Henk de Jong verwacht een pittige uitdaging.

"Een hele mooie uitdaging. NAC heeft een goede en beweeglijke ploeg, een mooi en vol stadion en ze geven zelf al aan dat ze kampioen willen worden. Dat maakt dat wij helemaal niks te verliezen hebben en ook daar gaan spelen om te winnen", begint de oefenmeester op de officiële clubsite van Cambuur.

De Jong hoopt het goede resultaat van afgelopen week voor te kunnen zetten. Tegen Go Ahead Eagles werd het maar liefst 5-0 voor Cambuur. "Ja, dat was natuurlijk prachtig. We voetbalden goed, creëerden veel kansen en de sfeer in het stadion was fantastisch. Dat geeft veel vertrouwen en maakt alles makkelijker. Maar we hebben het maandag na het bekijken van de beelden wel afgesloten hoor, morgen beginnen we gewoon weer met 0-0."

"We hebben tegen De Graafschap een wedstrijd met twee gezichten gespeeld en tegen de Eagles was het nagenoeg de hele wedstrijd goed. Ben wat dat betreft ook heel benieuwd hoe we morgen voor de dag komen. Hoe gaan we om met de omstandigheden en hebben we het lef om mee te doen, daar zit hem het verschil", zo besluit De Jong.

Lees meer:
0 reacties