'Cambuur op jacht naar rechtsachter; Feyenoord werkt niet mee' De Jong: ''Het was belangrijk dat we even wonnen'' VIDEO | SC Cambuur boekt eerste zege van 2020 en is weer koploper Supporterscollectief geen fan van BeNeLiga: ''Er zal veel verzet komen'' Mühren: ''Ik moet zeggen dat ik de assist nog wel mooier vond''

VIDEO | Samenvatting: SC Cambuur boekt fraaie zege bij Telstar

( 0 reacties)
VIDEO | Samenvatting: SC Cambuur boekt fraaie zege bij Telstar

SC Cambuur heeft vanavond met 0-2 weten te winnen van Telstar. Tegen de ploeg van Andries Jonker wisten Jamie Jacobs en Alex Bangura te scoren.

De Friezen begonnen goed aan de wedstrijd en kwamen ook al snel in de wedstrijd op voorsprong. De ploeg van Henk de Jong kwam in de 25e minuut op voorsprong, dankzij een goal van Jacobs. Met deze stand gingen ze ook rusten.

Na rust bleef Cambuur de betere ploeg, maar ze wisten het niet uit te drukken in de score. Bangura was degene, die de wedstrijd in het slot gooide. Hij wist in de 86e minuut te scoren.

Met deze overwinning staat SC Cambuur op de vierde plaats met negen punten uit 5 wedstrijden. De ploeg kan nog wel worden ingehaald door vele andere teams, die later in actie komen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!