'Cambuur op jacht naar rechtsachter; Feyenoord werkt niet mee' De Jong: ''Het was belangrijk dat we even wonnen'' VIDEO | SC Cambuur boekt eerste zege van 2020 en is weer koploper Supporterscollectief geen fan van BeNeLiga: ''Er zal veel verzet komen'' Mühren: ''Ik moet zeggen dat ik de assist nog wel mooier vond''

De Jong krijgt complimenten: ''Die herkent het ook, dat vind ik mooi''

( 0 reacties)
De Jong krijgt complimenten: ''Die herkent het ook, dat vind ik mooi''

Henk de Jong keerde zaterdagavond terug bij SC Cambuur, na een schorsing. De oefenmeester zag zijn selectie met 0-2 winnen van Telstar en kreeg daar later complimenten voor, van Andries Jonker.

De oud-trainer van onder meer Wolfsburg en Bayern München zag dat Telstar 'over het hele sportpark werd gejaagd' door Cambuur. "Andries is een toptrainer en die herkent het ook, dat vind ik mooi", aldus De Jong bij FOX Sports

"Hij heeft op een ander niveau gewerkt en hij herkent wat wij doen. Leuk dat hij dat zegt. Wij proberen iets te creëren wat ook leuk is om te doen", vervolgt De Jong, die met zijn team nu richting de bovenste regionen van de Keuken Kampioen Divisie kruipt. 

Zonder De Jong won Cambuur vorige week met 3-2 van FC Den Bosch. "Ik vond het prachtig voor mijn spelers en mijn collega's. Nu mocht ik er gelukkig weer bij zijn. Maar het hart ging even sneller dan boven op die tribune. Zo!"

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!