'Cambuur op jacht naar rechtsachter; Feyenoord werkt niet mee' De Jong: ''Het was belangrijk dat we even wonnen'' VIDEO | SC Cambuur boekt eerste zege van 2020 en is weer koploper Supporterscollectief geen fan van BeNeLiga: ''Er zal veel verzet komen'' Mühren: ''Ik moet zeggen dat ik de assist nog wel mooier vond''

Familiebezoek voor scorende Jacobs: ''Voor mij was het een dure avond''

( 0 reacties)
Familiebezoek voor scorende Jacobs: ''Voor mij was het een dure avond''

Jamie Jacobs gaat vooralsnog als een speer bij SC Cambuur. In het duel met Telstar opende hij zaterdagavond de score en daarmee had hij een belangrijk aandeel in de 0-2 overwinning. 

"Ik denk dat we de eerste helft prima gevoetbald hebben", aldus Jacobs bij FOX Sports. "We hadden een paar slordige momenten, maar hebben ook een paar grote kansen gecreëerd. We hadden misschien meer dan één keer moeten scoren, maar ik denk dat het verder een prima helft was."

Jacobs maakte zaterdagavond zijn derde treffer in vijf duels. "De bal valt daar nu wat vaker, vandaar dat er al drie op de teller staan. De samenwerking met de spits voelt ook goed aan, ik heb ook het gevoel dat hij goed kijkt naar wat ik doe."

Jacobs komt vanuit Jong AZ en in Velsen-Zuid kwam er veel familie kijken. "Ze stonden net allemaal al te zwaaien. Ik had vijftien kaartjes weggelegd, dus voor mij was het een dure avond", besluit Jacobs lachend. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!