'Cambuur op jacht naar rechtsachter; Feyenoord werkt niet mee' De Jong: ''Het was belangrijk dat we even wonnen'' VIDEO | SC Cambuur boekt eerste zege van 2020 en is weer koploper Supporterscollectief geen fan van BeNeLiga: ''Er zal veel verzet komen'' Mühren: ''Ik moet zeggen dat ik de assist nog wel mooier vond''

Cambuur wint in Velsen-Zuid: ''Nu staan we met lege handen''

( 0 reacties)
Cambuur wint in Velsen-Zuid: ''Nu staan we met lege handen''

SC Cambuur heeft zaterdagavond de derde overwinning van het seizoen geboekt. Op bezoek bij Telstar werd het 0-2. Na de openingsgoal van de Friezen leek het erop dat Telstar langszij ging komen. 

Dat gebeurde echter niet, tot onvrede van Frank Korpershoek, aanvoerder van Telstar. "Er was wel een fase waarin we een aantal kansen achter elkaar kregen, dat was ook de beste fase van de wedstrijd. Dan had de wedstrijd er anders uit gezien, nu staan we met lege handen."

Aan de voorbereiding bij Telstar heeft het niet gelegen. "We hebben vier wedstrijden lang goed gevoetbald, alleen verloren van NEC. Daar zat meer in, datzelfde gevoel heb ik nu ook een beetje. We hebben vandaag niet ons beste voetbal gespeeld, daar zit de grootste teleurstelling. We hebben niet kunnen laten zien wat we in huis hebben."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!