Cambuur accepteert schikkingsvoorstel voor rode kaart Ladan Voormalig SC Cambuur-speler Chris de Wagt (34) overleden Mühren baalt van gemiste kansen: ''Dan kun je niet winnen'' De Jong baalt van nederlaag: ''Het had vanavond 2-8 moeten zijn'' SC Cambuur ook in tweede duel 2020 onderuit

Gevierde man over invalbeurt: ''Daar schrok ik een beetje van''

( 0 reacties)
Gevierde man over invalbeurt: ''Daar schrok ik een beetje van''

Alex Bangura was de gevierde man in de wedstrijd tegen Telstar. De vleugelverdediger viel in en maakte vijf minuten voor de tijd 0-2 voor Leeuwarders.

De verdediger kwam er onverwachts in, omdat David Sambissa niet verder kon spelen. "Ik had nog geen warming-up gedaan, toen Sandor van der Heide zei dat ik moest invallen. Daar schrok ik een beetje van", vertelt hij in gesprek met Friesch Dagblad. "Gelukkig kon ik een paar keer goed aanzetten, maar daar werden mijn spieren nog niet meteen warm van."

Eerder was Bangura een aanvaller. Tegen Telstar was te zien dat hij dat aanvallen nog niet verleerd is. "René Hake, de vorige trainer, liet mij al een paar keer invallen op die positie. Ik vind het leuk om een mannetje uit te schakelen en kan ik in deze speelstijl ook aanvallend iets betekenen."

Het doelpunt was een bijzonder moment voor Bangura. "Ik zit lekker in mijn vel, krijg vertrouwen van de trainer en ben geduldig. Je wilt graag spelen en als je dan de kans krijgt en een doelpunt maakt, is dat fantastisch. Of iemand de lach nog van mijn gezicht krijgt? Nee, maar lachen doe ik altijd wel hoor."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!