'Cambuur op jacht naar rechtsachter; Feyenoord werkt niet mee' De Jong: ''Het was belangrijk dat we even wonnen'' VIDEO | SC Cambuur boekt eerste zege van 2020 en is weer koploper Supporterscollectief geen fan van BeNeLiga: ''Er zal veel verzet komen'' Mühren: ''Ik moet zeggen dat ik de assist nog wel mooier vond''

Jonker baalt van nederlaag: ''Wij zijn Telstar, geen Barcelona''

( 0 reacties)
Jonker baalt van nederlaag: ''Wij zijn Telstar, geen Barcelona''

Telstar verloor zaterdagavond met 0-2 van Cambuur. Andries Jonker, de trainer van de club uit IJmuiden, denkt dat zijn ploeg de verkeerde tactiek gebruikte.

"Cambuur heeft ons uur lang op zitten jagen. Dan moet je niet proberen op te bouwen", vertelt hij in gesprek met FOX Sports. "Wij zijn Telstar, geen Barcelona. Dan moet je de bal ver weg spelen op een kopsterke spits."

Daarom bracht de trainer Glynor Plet in de ploeg. "In de tweede helft hebben we veel eerder de lange bal gehanteerd en Cambuur niet meer de gelegenheid gegeven om ons af te jagen. Dan kun je zien dat we wel kunnen voetballen. Dat hebben we helaas maar twintig minuten gedaan, alleen dan kun je wel zien dat het doelpunt in de lucht hing."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!