'Cambuur op jacht naar rechtsachter; Feyenoord werkt niet mee' De Jong: ''Het was belangrijk dat we even wonnen'' VIDEO | SC Cambuur boekt eerste zege van 2020 en is weer koploper Supporterscollectief geen fan van BeNeLiga: ''Er zal veel verzet komen'' Mühren: ''Ik moet zeggen dat ik de assist nog wel mooier vond''

''Wij hoeven van niemand te verliezen, ook van Cambuur niet''

( 0 reacties)
''Wij hoeven van niemand te verliezen, ook van Cambuur niet''

Bij Telstar is de nasmaak zuur na de nederlaag tegen Cambuur. Naar eigen zeggen heeft de ploeg uit IJmuiden te weinig gehaald uit de 0-2 verloren wedstrijd.

Verdediger Benaisa Benamar had er ook de pest in. "Wij hoeven van niemand te verliezen. Ook van Cambuur niet. We hadden hier kunnen winnen", vertelt hij in gesprek met IJmuider Courant. "Het stond achterin gewoon heel goed. Ik denk dat we weinig hebben weggegeven, ook in de eerste helft. Die goal ontstaat eigenlijk gewoon in de kluts. We moeten gewoon meer laten zien."

Andries Junker zag ook duidelijke verbeterpunten. "Wij willen verzorgd opbouwen. Vandaag lukte dat niet, omdat Cambuur ons die ruimte niet gaf. Zij zetten ons heel goed onder druk. Dan moet je de lange bal gaan spelen, niet blijven opbouwen. Dan speel je ze in de kaart."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!