'Cambuur op jacht naar rechtsachter; Feyenoord werkt niet mee' De Jong: ''Het was belangrijk dat we even wonnen'' VIDEO | SC Cambuur boekt eerste zege van 2020 en is weer koploper Supporterscollectief geen fan van BeNeLiga: ''Er zal veel verzet komen'' Mühren: ''Ik moet zeggen dat ik de assist nog wel mooier vond''

Van Deelen: ''Je merkt dat het een hecht team aan het worden is''

( 0 reacties)
Van Deelen: ''Je merkt dat het een hecht team aan het worden is''

Jordy van Deelen is weer helemaal terug bij Cambuur. De verdediger heeft een seizoen met zwaar knieletsel achter de rug. Van Deelen ziet dat de selectie veel plezier uitstraalt.

Die knie is volledig hersteld. "Ik denk er niet meer aan tijdens wedstrijden", vertelt Van Deelen in gesprek met Leeuwarder Courant. "Ik ben helemaal vrij in het hoofd. Bij de eerste trainingen zat het nog in mijn achterhoofd, maar nu niet meer."

Natuurlijk werken de resultaten mee. Cambuur heeft het loodzware begin van het seizoen aardig doorstaan met zes punten uit vier duels. "Er wordt meer gelachen", zegt Van Deelen. "Je merkt dat het een hecht team aan het worden is." Van Deelen ziet een mooi seizoen voor zich. "We moeten zorgen dat we niet weer naar de ondergrens gaan."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!