'Cambuur op jacht naar rechtsachter; Feyenoord werkt niet mee' De Jong: ''Het was belangrijk dat we even wonnen'' VIDEO | SC Cambuur boekt eerste zege van 2020 en is weer koploper Supporterscollectief geen fan van BeNeLiga: ''Er zal veel verzet komen'' Mühren: ''Ik moet zeggen dat ik de assist nog wel mooier vond''

Antonia begin oktober verwacht: ''Hij is daar herstellende van''

( 0 reacties)
Antonia begin oktober verwacht: ''Hij is daar herstellende van''

Jarchinio Antonia kwam deze zomer naar SC Cambuur, maar is voorlopig nog niet fit genoeg om direct bij de selectie van de Friezen te zitten. Cambuur-trainer Henk de Jong legt uit dat het heeft te maken met een eerdere blessure.

"Ik verwacht dat hij nog een week of drie moet herstellen, maar dat wist ik voor de tijd ook al", begint De Jong in gesprek met FOX Sports. "Hij belde mij onlangs nog. Hij was een week of vier geleden door zijn enkel gegaan en is daar herstellende van."

De Jong verwacht dat Antonia begin oktober weer aansluit. "Ik heb toen gezegd dat hij rustig kan herstellen bij ons en direct kan aansluiten. Wij gaan ervoor zorgen dat hij weer fit wordt. Over drie weken kan hij bij ons meedoen, verwacht ik."

"Wij zijn heel blij met Antonia. Ik heb al heel lang een goede klik met hem. Dat merkte ik al direct bij het eerste gesprek. Hij is een goede aanwinst en een heel erg leuke jongen", besluit de oefenmeester van de Friezen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!