Cambuur accepteert schikkingsvoorstel voor rode kaart Ladan Voormalig SC Cambuur-speler Chris de Wagt (34) overleden Mühren baalt van gemiste kansen: ''Dan kun je niet winnen'' De Jong baalt van nederlaag: ''Het had vanavond 2-8 moeten zijn'' SC Cambuur ook in tweede duel 2020 onderuit

Jacobs: ''Deze potjes gaven aan of we gingen aanhaken''

( 0 reacties)
Jacobs: ''Deze potjes gaven aan of we gingen aanhaken''

Cambuur won zaterdagavond met 0-2 van Telstar. Jamie Jacobs was met een doelpunt belangrijk voor de ploeg uit Leeuwarden. De middenvelder denkt dat Cambuur nu naar boven kan gaan kijken.

"Deze afgelopen vijf potjes gaven wel aan of we gingen aanhaken bij de bovenste plekken of dat we niet meegingen", legt de 21-jarige Jacobs uit. "We hebben het in elk geval gedaan en voor mij lekker dat hij er weer in ligt."

In de voorbereiding viel al op dat Jacobs vaak betrokken is bij aanvallen, dat kwam er zaterdag uit met een doelpunt. "Ik probeer altijd te komen en dan kan die bal vallen. Ik zorg dan dat ik er sta." De verslaggever van LEO TV viel op dat Jacobs wel heel erg populair was op de tribune. "Ik had een boel familie en kennissen mee, hartstikke leuk."

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!